NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Metode simple prin îţi poţi creşte nivelul de energie

Oboseala afectează pe toată lumea la un moment sau altul al zilei, dar există câteva metode simple prin care poate fi redobândită energia, care asigură buna desfăşurare a activităţilor de zi cu zi.

 

Conform CSID, aceştia sunt câţiva paşi simpli prin care poate fi redobândită energia în scurt timp.

1. Împărţirea activităţilor

Majoritatea persoanelor are tendinţa de a se aglomera cu multe activităţi într-o perioadă scurtă de timp, riscând să ajungă la epuizare. Este indicată împărţirea activităţilor pentru fiecare moment al zilei (dimineaţă, prânz şi seară), fără a încerca rezolvarea tuturor activităţilor în 2-3 ore. De asemenea, sunt importante pauzele scurte şi dese care reasigură buna dispoziţie şi energia.

2. O plimbare sau un somn scurt

Când vine vorba de extenuare, un somn scurt de 20-30 de minute oferă o doză de energie consistentă. Dacă persoana întâmpină dificultăţi în a adormi seara sau simte o oboseală persistentă la birou, o plimbare scurtă asigură necesarul de energie pentru a putea duce la bun sfârşit activitatea desfăşurată.

3. Fără suplimente pentru a contracara oboseala

Potrivit CSID, suplimentele cu fier îmbunătăţesc nivelul de energie doar dacă există o deficienţă. Altfel, nu este necesară administrarea de fier. Mai mult, excesul de fier perturbă activitatea celulară, devenind toxic.

 

 Sursa: descopera.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Uimitoarea poveste a poetului Fondane, evreul pe care Cioran a vrut să-l salveze de la moarte şi care a murit gazat la Auschwitz din dragoste faţă de soră

Redacția

7 alimente pe care trebuie să le ţii la frigider

Redacția

Ziua în care Lady D şi Prinţul Charles şi-au făcut publică logodna.

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site