RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Memorandum de colaborare cu Azerbaidjan pentru digitalizarea serviciilor publice

România va semna un Memorandum de colaborare cu Azerbaidjan pentru digitalizarea serviciilor publice, a informat secretarul general al Guvernului, Mircea Abrudean.

FOTO Guvernul României

FOTO Guvernul României

În perioada 1-3 aprilie, secretarul general al Guvernului, Mircea Abrudean a efectuat o vizită de lucru în Azerbaidjan, unde a participat și la lucrările Comisiei Mixte Interguvernamentale România-Azerbaidjan, alături de Sebastian Burduja, ministrul Energiei. 

  

, a informat Secretariatul general al Guvernului într-un comunicat de presă. 

Potrivit sursei citate, „cei doi demnitari s-au mai întâlnit anul acesta, în luna februarie, la World Governments Summit unde au pus bazele unei viitoare colaborări pentru dezvoltarea digitalizării serviciilor publice din România cu sprijin și know-how din partea Azerbaidjanului”.

„Știam de la întâlnirea anterioară cu domnul Mehdiyev despre Serviciul ASAN, una dintre inovațiile conceptuale implementate în Azerbaidjan în ultimii ani în privința asigurării serviciilor publice. Vizita la Centrul ASAN ne-a ajutat să înțelegem mai bine cum funcționează acest serviciu, care sunt facilitățile pe care le oferă și să ne dorim să grăbim semanrea Memorandumului comun între cele două state pentru a putea implementa acest program și în România”, a transmis Mircea Abrudean.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a fost desemnat negociatorul-şef al bugetului UE pentru anul 2025

Redacția

Scrisoarea emoționantă a lui Pele după eliminarea Braziliei: „Câștigarea celui de-al șaselea titlu mondial doar s-a amânat”

Redacția

Rușii cumpără locuințe în Mariupol – raport / „Un viitor măreț sub aripa Rusiei”

Redacția
Încarcă...