RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Acţiune în municipiu. Pășcăneni sancționați contravențional

Efectivul de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Paşcani, şi cei din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Paşcani, au acţionat pe raza de competenţă pentru prevenirea infracţionalităţii stradale, a faptelor ilicite, cât şi pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică astfel încât, ieri, 12.08.2014, au acţionat în total 22 forţe, care au verificat 16 agenţi economici, 7 vânzători ambulanţi, fiind controlate 59 autovehicule şi 11 atelaje hipo şi legitimate 76 persoane.

 

         Au fost aplicate 58 sancţiuni contravenţionale, dintre care 3 la Legea 61/1991, 8 la Legea 12/1990 şi 55 conform O.U.G. 195/2002. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 18.160 lei. Au fost reţinute în vederea suspendării 4 permise de conducere pentru neacordare prioritate pietoni.

  

Ionel L., de 22 ani, din comuna Baia, Jud. Suceava a fost depistat în timp ce transporta cu o autoutilitară,  4 metri cubi de material lemnos, fără documente de provenienţă sau aviz de însoţire. Acesta a fost sancţionat conform Legii 171/2010 cu amendă în valoare de 2.000 lei şi a fost confiscat materialul lemnos și Marinică R., de 27 ani, din comuna Hărmăneşti, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ştefan cel Mare din Paşcani nu a acordat prioritate de trecere unui pieton angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal. Acesta a fost sancţionat conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare de 360 lei şi i s-a reţinut permisul de conducere.

Advertisements

Sursa: IpjIasi

Advertisements

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Accident rutier la ieșirea din Pașcani. Doi soți au ajuns la spital (FOTO)

Redacția

Pășcănean cercetat de polițiști după ce a furat din podul unui bloc

Oana Cordoneanu

Caz șocant la Soci! Un bătrân a fost înjunghiat de fratele său, într-un bar din localitate

Ema Roman
Încarcă...