RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Măsuri luate la Câmpina după ce Hidro Prahova a anunțat că apa din localitate nu este potabilă

Comitetul local pentru situaţii de urgenţă din Câmpina a adoptat vineri mai multe măsuri, în contextul în care societatea Hidro Prahova a anunţat că apa din localitate nu este potabilă.

„Problema care a apărut în această seară în municipiul Câmpina este fără precedent. După anunţul societăţii Hidro Prahova legat de faptul că apa din localitate nu este potabilă, am convocat Comitetul local pentru situaţii de urgenţă, astfel încât să luăm deciziile care se impun într-o situaţie pe care noi o considerăm de criză. Trebuie să ştiţi că pe o ramificaţie a reţelei Hidro Prahova din cartierul Voila s-a descoperit, de către DSP Prahova, în urma analizelor efectuate, că apa este infestată cu bacteria Clostridium, despre care nu ştim, în acest moment, de unde provine. Conform specialiştilor, infecţia cu această bacterie se manifestă, de regulă, printr-un sindrom diareic, care poate avea o evoluţie severă”, a precizat primarul Alin Moldoveanu.

Astfel, s-a decis ca Hidro Prahova să asigure containere cu apă potabilă la Spitalul Municipal şi Spitalul de Psihiatrie Voila, la centrele de asistenţă socială şi la Piaţa Centrală.

Poliţia Locală a distribuit în toate cartierele municipiului, la persoane fizice şi agenţi economici, comunicatul Hidro Prahova cu privire la măsurile de restricţie în consumul apei.

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Numărul americanilor care renunţă la locurile de muncă a atins un nivel record/ Ofertele de angajare sunt peste nivelul anterior pandemiei

Redacția

Ce modificări vor sindicaliștii la reforma bugetară: normă de hrană mai mare, vouchere de vacanță pentru toți, fără reduceri de personal

Redacția

​Tribunalul Bucureşti ar putea da sentinţa în dosarul lui Gabriel Oprea privind decesul poliţistului Gigină

Redacția
Încarcă...