NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Mașinile de mare tonaj deteriorează casele și drumul județean care traversează comuna Miroslovești

Traficul rutier de mare tonaj a devenit un coșmar pentru locuitorii din comuna Miroslovești. Prin localitate trece DJ208L. În acest sens Primăria Miroslovești a luat măsuri și a înaintat până acum mai multe adrese Consiliului Județean Iași, pentru a se lua măsurile necesare . Ultima sesizare a fost făcută pe data de 14 octombrie.

Mașinile de mare tonaj încărcate până la refuz circulă cu o frecvență foarte mare pe acest sector de drum județean. Pereţii multor case au crăpat, iar pe anumite porţiuni drumul s-a degradat foarte tare. Locuitorii sunt foarte revoltați și au făcut mai multe sesizări la Primăria Miroslovești pentru a se lua măsurile necesare. În adresa înaintată către Consiliul Județean, Primăria Miroslovești mai menționează și de inexistența marcajelor rutiere axiale, treceri de pietoni și semnalizarea acestora, montarea limitatoarelor de viteză, în dreptul instituțiilor publice, Școala Gimnazială și administrația locală.  

În aceste condiţii, pentru rezolvarea, măcar parţială, a problemelor oamenilor, singura soluţie ar fi limitarea vitezei cu care se deplasează maşinile şi supravegherea masei încărcăturii, adesea camioanele fiind supraîncărcate.

  
Advertisements

Related posts

Localnicii din Hărmănești și Todirești plecați la muncă în străinătate vor protesta pentru modernizarea drumului județean 281 C

Marius Parteni

Concurs pentru postul de secretar în comuna Răchiteni

Redacția

Senator PSD Vasile Toma: ”Iașiul e din ce in ce mai departe de autostrăzile din regiune”

Redacția
Încarcă...