RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelorAdministrație

Pistă pentru biciclete în comuna Răchiteni, cu fonduri prin PNRR

Vineri, 6 octombrie, Primăria comunei Răchiteni a publicat pe pe platforma Sistemului Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), procedura de licitaţie privind execuţia lucrărilor pentru investiţia „Amenajare piste pentru circulaţia bicicletelor în comuna Răchiteni, judeţul Iaşi”. 

Valoarea contractului este de 941.912,03 lei, fără TVA, peste 1,1 milioane de lei, cu TVA inclus. Firmele interesate pot depune ofertele financiare până cel târziu la data de 24 octombrie 2023, ora 15:00. 

Banii au fost alocați de anul trecut prin PNRR, însă abia acum încep lucrările. Prin proiectul lansat, Primăria Răchiteni are în intenţie realizarea unor piste pentru circulaţia bicicletelor pe o lungime totală de 2.170 de metri liniari.

Related posts

Clădirea fostei Școli nr.1 trebuie dărâmată, spune un expert! Fostul viceprimar o vrea renovată! Acoperișul e dărâmat, iar copacii cresc înăuntru!

Răzvan Grecu

Rabla pentru trenuri: O strategie a Autorității pentru Reformă Feroviară de înlocuire a unei părți din locomotive și vagoane

Redacția

Mârzasca din Pașcani, singura stradă care se “plimbă”. Un consilier local vrea să înființeze un ONG pentru ca aceasta să fie asfaltată

Răzvan Grecu
Încarcă...