NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Cu maşina pe Esplanadă – un episod nou!

O nouă escapadă cu maşina pe Esplanada din Paşcani. Un şofer a intrat cu o autoutilitară, cel mai probabil, pentru a descarcă marfă la un magazin din zonă. El a fost surprins în imagini de către un păşcănean indignat. Acesta le-a făcut publice.

Cel mai probabil, totul a fost surprins şi de camerele de luat vederi amplasate în zonă, iar poliţiştii locali vor lua măsurile care se impun. 

  

Nu este prima dată când regulile sunt ignorate şi se intră, fără vreo jenă, cu maşinile pe Esplanadă. Anul trecut, angajatul unui depozit din Paşcani a intrat cu duba până în faţa magazinului unde avea de descărcat marfa.

Pe acelaşi sistem, în urmă cu câteva luni, un şofer de 55 de ani din Paşcani a fost amendat de Poliţia Locală, după ce a distrus un stâlp de iluminat de pe Esplanada oraşului. Bărbatul, care conducea o dubă, a intrat cu maşina pentru a ajunge la Grădiniţa din zonă, şi a lovit un stâlp de iluminat, distrugându-i globurile şi becurile electrice.

{jcomments off}

 

 

 

Advertisements

Related posts

16 migranți urmau să plătească zeci de mii de euro ca să ajungă în Germania, dar planul lor s-a năruit pe o autostradă din România

Redacția

A urcat băut la volan, a comis un accident rutier, după care a încercat să păcălească autoritățile

Redacția

SE SCHIMBĂ CODUL RUTIER!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site