RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Mașina unui bărbat din Cotnari pune pe jar autoritățile ieșene (VIDEO)

Un Volkswagen parcat la Tribunalul Iași a captat atenția polițiștilor, veniți la instituție în urma unui telefon suspect. Autoturismul, cu numere de înmatriculare IS 77 CLI, are lipite mai multe afișe pe care scrie ”guvernanții, magistrații, ”justiția” și poliția sunt dușmanii poporului”.  

Proprietarul mașinii este Cristea Ioan, din Cotnari. Un colet suspect a a dat peste cap activitatea Tribunalului Iași (clădirea din Tg. Cucu)

În jurul orei 9:30, un bărbat a sunat la poliție și a anunțat că ”un prieten a lăsat ceva acolo”.

  

Cuvântul ”ceva” a fost ”tradus” de către polițiști drept un ”colet suspect”, posibil o alarmă cu bombă .

În aceste condiții, polițiștii pirotehniști s-au deplasat rapid la Tribunal. Lumea a fost evacuată, iar strada care duce spre Podu de Fier a fost închisă.

O mașină, plină de afișe contra autorităților, a atras atenția polițiștilor. Circulația a fost întreruptă din Bucșinescu până pe Fundație, iar tramvaiele și mașinile sunt blocate în trafic

Poliţiştii verifică acum dacă pachetul respectiv a fost într-adevăr lăsat în sediul Tribunalului Iaşi, precum şi conţinutul acestuia.

 

Sursa: ziaruldeiasi.ro

{youtube}cdzisz86j4o{/youtube}

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Atenție acest video vă poate afecta emoțional: Imagini șocante cu bărbatul din Ruginoasa care a decedat sub o ploaie de lovituri

Redacția

Un pășcănean s-a ales cu dosar penal pentru că a refuzat să-i fie stabilită alcoolemia

Răzvan Grecu

Doi polițiști au salvat un șofer beat, blocat în mașina care luase foc

Redacția
Încarcă...