RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, discuții privind măsurile fiscal-bugetare SURSE

Premierul Marcel Ciolacu și președintele PNL, Nicolae Ciucă, au discutat luni, 7 iunie, la sediul Guvernului, cu privire la măsurile fiscal-bugetare care ar urma să fie aplicate, potrivit unor surse guvernamentale.

FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Surse din conducerea Guvernului au declarat pentru „Adevărul” că liderii partidelor PSD și PNL, premierul Marcel Ciolacu și șeful PNL, Nicolae Ciucă, au avut luni, 7 iunie, o întâlnire, la sediul Guvernului, pentru a discuta asupra măsurilor fiscal-bugetare care ar urma să se aplice.  

  

În urma discuțiilor cu premierul, începând cu orele 16.00, președintele PNL, Nicolae Ciucă, va merge la sediul PNL pentru a discuta cu secretarul general al PNL, vicepreședintele Camerei Deputaților, Lucian Bode, prim-vicepreședinții PNL, miniștri și secretari de stat ai PNL. 

Nicolae Ciucă, președinte al PNL și al Senatului, a susținut că reprezentanții Coaliției trebuie să decidă cu atenție care sunt măsurile de reducere a cheltuielilor bugetare care pot fi aplicate, pentru a nu se confrunta cu un efect nedorit.

Chestionat pe ce măsuri va lua la Senat, instituția pe care o conducere, șeful PNL nu a putut da un răspuns concret. 

Concluzia fostului premier este că va avea loc o diminuare a funcțiilor de condcere,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Brigada ucraineană adusă de urgență în Avdiivka spune că a „anihilat” două brigăzi rusești

Redacția

Primăria București anunţă că lansează un nou concurs de proiecte în cadrul procesului de bugetare participativă/ Pot participa toate persoanele care locuiesc, lucrează sau studiază în București

Redacția

Olimpicii internaționali la matematică și fizică, în vizită la Palatul Victoria

Redacția
Încarcă...