NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Marcel Ciolacu: “Îi așteptăm pe cei din USR PLUS să termine cu baletul și să semneze” moțiunea de cenzură

ciolacu,-mesaj-de-ziua-independentei-republicii-moldova:-ne-am-luptat-pentru-aceleasi-idealuri-–-libertate,-democratie-si-un-viitor-comun

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, le transmite celor de la USR PLUS să-și dea demisia în bloc, dacă vor “să pice guvernul”. Pe de altă parte, el anunță că social-democrații vor depune moțiune de cenzură când vor avea asigurate semnăturile necesare pentru trecerea ei și îi invită pe cei din URS PLUS să voteze moțiunea.

“Dacă USR PLUS vrea ca acest guvern să pice, își dau toți demisia. Și tot guvernul pleacă!

PSD va depune moțiunea de cenzură când vom avea cele 234 de semnături necesare trecerii ei. Azi, ne mai lipsesc 30. Îi așteptăm pe cei din USR PLUS să termine cu baletul și să semneze.

În nici un caz nu vom accepta ca dorința românilor de a scăpa de acest guvern ticălos să fie folosită de USR PLUS ca obiect de șantaj între partidele din Coaliție”, a scris Marcel Ciolacu miercuri seară pe Facebook.

  

Florin Cîțu trebuie să plece, a spus copreședintele USR PLUS Dan Barna, după ce premierul a anunțat revocarea lui Stelian Ion de la Ministerul Justitiției.

digi24

Advertisements

Related posts

Senatorul Florin Constantinescu a revenit în conducerea Senatului

Redacția

Lalele și mărțișoare oferite de tinerii liberali pășcăneni

Redacția

Deputatul PSD Vasile Axinte: ACCESUL LA DISTRIBUŢIA DE GAZE NATURALE VA FI SIMPLIFICAT PRIN MODIFICAREA LEGII ENERGIEI ELECTRICE ŞI A GAZELOR NATURALE

Redacția
Încarcă...