RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Marcel Ciolacu a confirmat numele din ”prima linie a PSD” pentru formarea guvernului: ”Firea, Grindeanu, Tudose, Dîncu sunt oameni cu experienţă”

Marcel Ciolacu a spus că social-democraţii şi liberalii nu au intrat în discuţii privind împărţirea ministerelor, dar la Ministerul Sănătăţii ”e nevoie de suflu nou”, vehiculând numele lui Alexandru Rafila.

Marcel Ciolacu a confirmat numele din ”prima linie a PSD” care ar urma să fie înaintate pentru ministere: Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Vasile Dîncu ş.a. Liderul PSD a mai spus că la va cere colegilor din partid să susţină oamenii ”cu experienţă” din conducerea partidului.

„Sunt mândru de stabilitatea PSD şi de cum au decurs discuţiile din partid. Nu am fost sunat nici măcar de un preşedinte de organizaţie să mă întrebe de vreo funcţie. N-am simţit niciun coleg frustrat sau reţinut de ceea ce a fost în trecut. Dimpotrivă, toţi au spus că nu se mai poate aşa. Fiecare a vorbit de problemele administrative. Este un moment dificil prin care trecem. Decizia privind viitorul premier nu a fost luată încă. Nu am intrat în nicio discuţie pe ministere. Dacă nu venim cu un suflu nou la Ministerul Sănătăţii valul cinci ne va prinde la fel de nepregătiţi ca valul patru”, a mai declarat Marcel Ciolacu, luni seară, la Antena 3.

Conform surselor „Adevărul”,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

VIDEO Zelenski: Ucraina a parcurs un drum enorm. Continuăm să ne transformăm statul pentru a fi cu adevărat pregătit pentru aderarea deplină la UE

Redacția

Fostul președinte al WST, reacție după revolta jucătorilor de snooker: „Își vând sufletul pentru câteva lire în plus”

Redacția

SONDAJ: 61% dintre angajați sunt foarte îngrijorați de scăderea veniturilor și a puterii de cumpărare în contextul măsurilor fiscale propuse de Guvern

Redacția
Încarcă...