RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Managerul Spitalului Municipal şi-a motivat bugetul pentru 2018! Costică Pânzaru a apărat instituţia pe care o conduce: “Spitalul are excedent pentru că a făcut economii”

“Bugetul pentru spital este mic, raportat la comunitatea locală”. Aceasta a fost afirmaţia managerului Costică Pânzaru, prezent în şedinţa de Consiliu Local.

 

În faţa consilierilor locali, Pânzaru şi-a apărat instituţia pe care o conduce şi a precizat că bugetul propus pentru 2018 este unul rezonabil, nici prea mare, nici prea mic. 

  

{module Fă o nominalizare pentru Gala Premiilor Actualitatea TV 2018}

El a declarat că Primăria ar trebui să investească în trei mari categorii de valori: în corpul medical, învăţământ şi mediul de afaceri.

“Bugetul este foarte mic, raportat la comunitatea locală. Sunt aproximativ 8 miliarde de lei vechi pentru aparatură medicală şi studii de fezabilitate. Nu putem face nimic dacă nu avem studii de fezabilitate. Suntem o comunitate săracă, dar care are valori imense: corpul medical, învăţământul şi mediul de afaceri. Trebuie să vă îndreptaţi atenţia spre aceste categorii. Bugetul este o propunere financiară pe care noi o considerăm fiabilă. Dumneavoastră puteţi da mai mult sau mai puţin. Eu consider că mi-aţi aprobat o sumă rezonabilă” a punctat Pânzaru.

Pe fondul discuţiilor despre buget, consilierul liberal Claudiu Bodoaşcă a întrebat de ce au fost reduse cheltuielile cu hrana, medicamentele şi dezinfectanţii.  Vizibil deranjat, managerul Pânzaru a declarat că spitalul funcţionează pe stocuri încă patru luni de acum înainte, şi că are excedent pentru că a făcut economii.

“Observ că au fost reduse nişte cheltuieli la hrană, medicamente, dezinfectaţi. Am cerut lămuriri în comisii”, a precizat Claudiu Bodoaşcă.

“Spitalul funcţionează pe stocuri încă patru luni de acum înainte. Spitalul are excedent pentru că a făcut economii”, a răspuns Costică Pânzaru.

În discuţie a intervenit şi consilierul Marius Pintilie care l-a asigurat pe Pânzaru de tot respectul său şi al colegilor de partid, l-a felicitat şi i-a urat succes în activitate.

Vă asigurăm de respectul nostru. Nu am avut polemici nici în comisii şi nu avem nici acum pe subiectul spitalului. Am avut nelămuri, am întrebat, ni s-a răspuns. Felicitări pentru ce faceţi, succes în continuare”, a declarat consilierul PNL, Marius Pintilie.

Related posts

Acuze cu privire la incendiul de la depozitul de gunoi din Valea Seacă

Marius Parteni

Guvernul a aprobat Contractul de Servicii Publice pentru Transportul Feroviar de Călători

Redacția

65 de ani, vârsta standard de pensionare pentru bărbaţi şi femei; stagiul minim de cotizare contributiv va fi de 15 ani!

Redacția
Încarcă...