NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Managerii de proiecte europene au fost desemnați! Primarul și viceprimarul nu vor încasa sporuri!

Noii manageri de proiecte europene, care alături de șefii Primăriei vor asigura coordonarea și implementarea acestora, au fost stabiliți săptămâna trecută. Primarul și viceprimarul municipiului nu vor încasa indemnizația de 25%, așa cum s-a întâmplat pe timpul fostei administrații.

În conferința de presă de săptămâna trecută, primarul Marius Pintilie a anunțat că au avut loc discuții pe marginea stadiului acestora și au fost completate echipele de implementare. De fiecare proiect răspunde câte un funcționar public, a spus primarul Pintilie.

Laura Pașcu, șefa Biroului de Achiziții Publice, va fi manager de proiect pentru obiectivele: ”modernizare grădinița cu program prelungit  și creșa din zona deal”.

Magda Andrei, funcționar în cadrul Compartimentului de Programe Europene, este propunerea pentru preluarea de manager proiect extindere și dotare Ambulatoriu de la Spitalul Municipal de Urgență.

În cazul celor două urmează să fie emise dispozițiile de numire.

Iulian Perțu, Compartimentul Achiziții din cadrul Primăriei, este manager pe proiectele modernizarea Palatului Cantacuzino și Școala ”Iordache Cantacuzino”.

Gabriela Dumitriu, din partea Compartimentului Proiecte Europene, este manager pe proiectul simplicarea procedurilor administrative prin digitalizare.

Săptămâna viitoare, primarul Marius Pintilie va efectua o vizită de lucru la Agenția Nord-Est Piatra Neamț, pentru a discuta cu reprezentanții instituției prin care se derulează finanțarea europeană, în vederea stabilirii pașilor următori. 

Advertisements

Related posts

Încep să se număre toate vehiculele de pe drumurile judeţului, inclusiv bicicletele

Redacția

Proiectul primarului de revenire la ARSACIS și Apavital nu a trecut la vot. Serviciul de alimentare cu apă va fi preluat de PSA

Marius Parteni

Primarul Pașcaniului plin de ironii față de opoziție, la prima apariție într-o ședință online!

Marius Parteni
Încarcă...