NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Atenție pe cine primiți în curte! False persoane se dau pricepute în lucrări. Sunați Poliția când sunteți abordați de indivizi suspecți

Fiți foarte vigilenți la persoanele care vă bat la poartă și spun că pot realiza lucrări gospodărești, pe rețelele furnizoare de utilități. Oricând există riscul să fiți victima unor violențe sau a unor furturi.

Astăzi dimineață, pe strada Crinilor, un echipaj de Poliție a oprit pentru un control o mașină cu numere de Mureș. Totul la reclamația unor cetățeni, care s-au trezit în curte cu niște indivizi ce spuneau că fac verificări la instalația de gaze naturale. Oamenii au alertat Poliția Municipală, de frică să nu fie jefuiți ori păcăliți.

Într-un alt caz, în suburbia Gâștești, unor cetățeni li s-ar fi solicitat bani pentru plata unor servicii de branșament la gaze naturale.

Atragem atenția tuturor persoanelor să solicite celor ce le bat la ușă legitimația de serviciu, din care să rezulte numele și firma pentru care lucrează. De asemenea, nu plătiți sume de bani, fără să primiți o chitanță fiscală.

Nu vă încredeți în persoanele care spun că sunt trimise de către reprezentanții Primăriei Pașcani. Când întâlniți indivizi care refuză să se legitimeze, apelați 112 și solicitați un echipaj de Poliție.    

Advertisements

Related posts

Pășcănean arestat pentru amenințare și hărțuire

Redacția

Pășcănean depistat băut la volan, cu o alcoolemie de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat

Redacția

Trei morţi, printre care o femeie decapitată, în urma unui atac cu cuţitul la o biserică din Nisa. Atacatorul prins striga ”Allah akbar”, un complice e căutat de poliție

Redacția
Încarcă...