RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Maidanezii fac victime, autoritățile locale așteaptă autorizare pentru folosirea unei arme cu tranchilizante

Maidanezii fac în continuare legea în municipiul Pașcani. Promisiuni în privința strângerii lor de pe străzi, au fost făcute de administrația locală, însă timpul a trecut fără ca lucrurile să se miște.

  

 

 

 

Lunar, la Spitalul Municipal, ajung persoane care cad victime ale câinilor comunitari. În cursul zilei de ieri, doi pășcăneni au ajuns pe mâna medicilor. O femeie de 50 de ani și un bărbat de 34 de ani care prezentau mai multe plăgi mușcate.

La alte victime, unele plăgi prin muşcătura câinilor au fost destul de severe, pacienţii necesitând internarea la Chirurgie, având în vedere profunzimea rănilor,  apoi au făcut tratamentul antirabic.

Problema maidanezilor este una pe cât de veche, pe atât de stringentă și fără soluții clare. Conform reprezentanților Primăriei, este nevoie de o armă nouă și de alt tip de tranchilizante, unele mai puternice decât cele care se foloseau înainte pentru prinderea maidanezilor. Achiziționarea acesteia va fi posibilă după avizarea documentelor de către IPJ Iași.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 

 

 

Related posts

Drumul Crucii – sute de credincioşi la pelerinajele organizate de Florii (VIDEO)

Ema Roman

Cel mai mare timp de așteptare pentru examenul auto, la Iași: programări după 4 luni

Redacția

Contracte de muncă în Israel, pentru muncitori necalificaţi în construcţii

Redacția
Încarcă...