NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lunca Pașcani: Stradă de secol XXI, cu noroi până la glezne

Secolul XXI, anul 2020. O stradă din suburbia Lunca Pașcani este aproape impracticabilă, iar cizmele de cauciuc sunt accesoriu obligatoriu.

Strada Plopilor nu a văzut niciodată asfaltul . Fenomenul de îngheț-dezgheț a dus la formarea noroiului, iar înălțimea acestuia e considerabilă. Un cetățean care locuiește în zonă ne-a trimis poze, cât și un mesaj pentru a ne arăta situația de pe strada Plopilor, din suburbia Lunca Pașcani, unde locuiește și primarul Dumitru Pantazi. Toți locuitorii, de la mic la mare, se chinuie să o străbată zilnic, când se duc la școală și la serviciu, și așteaptă ca administrația locală să facă ceva și pentru zona respectivă, pentru că și locuitorii de acolo plătesc taxe și impozite locale.

Aceasta este strada Plopilor, din Lunca Pașcani, aflată în apropiere de Baraj. De pe aceasta stradă, pentru a ajunge la munca si la scoala, oameni împreună cu copiii lor, se folosesc de cizme de cauciuc pentru a ieși cat de cat curați. Am fost in audienta la domnul Primar de multe ori fara un rezultat vizibil”, a fost mesajul care l-am primit pe adresa redacției.

Strada Plopilor nu este singura neasfaltată și plină de noroaie. În ultima perioadă mai mulți cetățeni au postat poze pe rețelele de socializare, cu alte străzi din municipiu, care arată la fel și cer administrației locale să ia măsuri.

loading...
Advertisements

Related posts

Se toarnă asfalt pe strada Stadion. Urmează alte 7 străzi

Răzvan Grecu

Primăria Târgu Frumos trimite la mare elevii cu rezultate bune la învățătură

Oana Cordoneanu

Pintilie a solicitat primarului să diminueze taxa de salubritate și impozitul pe proprietate pentru firmele închise din cauza stării de urgență

Răzvan Grecu
Încarcă...