RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lucrările de reabilitare a străzii Nicolae Iorga sistate din lipsa banilor! Pantazi a mințit la televiziunea sa favorită: „Constructorul are alte lucrări!”

Primarul Dumitru Pantazi a fost forțat ieri în ședința de Consiliu Local să recunoască că lucrările de reabilitare a străzii Nicolae Iorga sunt sistate, iar anul acesta este foarte posibil ca acestea să nu poată fi reluate.

 

 

  

Asta după ce în urmă cu doar două săptămâni edilul șef mințea la televiziunea sa favorită pe acest subiec, susținând că firma constructoare nu ar avea forță de muncă, din cauza unor alte lucrări în care aceasta este angrenată.

„Nici firma care a câștigat licitația nu a dovedit acel interes de a se încadra în termene. Sunt niște termene limită. Noi am dat și ultimatum să finalizăm până la sfârșitul anului această stradă. Sperăm să ne permită timpul să turnăm covor asfaltic. Ei au investiții și-n altă parte… Știți că constructorii au o perioadă sezonieră de activitate. Mai au și-n altă parte investiții. În acest moment au avut în subcontractare o serie de firme. În acest moment ei sunt cei care trebuie să toarne covor asfaltic, firma care a câștigat licitația, Conest”, mințea pe 2 octombire primarul Dumitru Pantazi la televiziunea sa favorită.  

Fiind interpelat de către consilierul liberal Andrei Rîznic, care i-a cerut un termen fix în care această stradă va fi finalizată, Dumitru Pantazi a recunoscut că între municipalitate și constructor există o serie de discuții în contradictoriu pe seama unor lucrări neprevăzute ce au depășit bugetul alocat pentru lucrare.

„S-au consumat toate diversele și neprevăzutele pe canalizare. Sunt probleme, încă cu banii cu dispozițiile de șantier. Astea sunt problemele. S-au consumat toți banii din diverse și neprevăzute și în momentul în care proiectantul a prevăzut să sape un șanț cu un metru și 20 lățime, constructorul a intervenit și a fost nevoie ca toată infrastructura să fie refăcută. Sperăm să rezolvăm aceste divergențe de opinii”, a încercat să explice primarul Dumitru Pantazi. 

Dincolo de incertitudini și promisiuni neonorate, realitatea din teren este una dezolantă, iar pentru faptul că proiectantul a greșit proiectarea acestei lucrări, bineînțeles că nu răspunde nimeni!

Related posts

3.200 de lei încasările la ștrand în weekendul trecut. Astăzi acesta s-a redeschis

Răzvan Grecu

Bătaie de joc! Documente adresate consilierilor, înregistrate în zi nelucrătoare

Marius Parteni

Consiliul Local Pașcani. Ședință 31 iulie 2018 (VIDEO)

Redacția
Încarcă...