NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Locuri fruntașe pentru membrii Clubului Sportiv „Argus” Tg.Frumos, la Campionatul Național Individual de Scrabble

În perioada 11 – 13 septembrie a avut loc, la Piatra Neamţ, etapa a III-a a Campionatului Naţional Scrabble Seniori şi Tineret, individual şi pe echipe. Competiţia a fost una de bun augur pentru scrabbliştii Clubului Sportiv „Argus” Tg.Frumos.

  

Membrii au abordat cu multă hotărâre partidele din cadrul Campionatului Național Individual de Scrabble .

La categoria Prichindei ( până în 12 ani ) locul 3 a fost adjudecat de reprezentantul CS Argus, Darius Drobotă, pe locurile 2 și 1 clasându-se Drăgan Georgiana ( Preventis Iași) , respectiv Caba Cristian (Universitatea Cluj).

Categoria cadeți ( 1-15 ani ) a fost câștigată de Iustin Enea ( CS Argus), care nu mai poate pierde titlul de campion național absolut.

Advertisements

Locurile 2 și 3 au fost ocupate de Mihalache Paula (Universitatea Cluj) , respectiv Panait Alexandra (Impetus București).

În cadrul categoriei juniori ( 16-21 ani ), partidele au fost foarte disputate, locul 1 fiind cucerit de Sandu Steluța ( Universitatea Cluj), locul 2 de Radu Radu (CS Argus) și locul 3 de Bejan Elena (Impetus București).

La categoriile cadeți și junior, jucătorii dispută patru probe ( duplicat clasic, duplicat completiv,compunere și partida de libere),  iar la prichindei doar trei (duplicat clasic, duplicat completiv și compunere).

Advertisements

Turneul final se va desfășura în perioada 29 noiembrie-1 decembrie 2015, la București.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Lucescu, după 1-2 cu Barcelona: Am fi meritat o remiză

Redacția

(P) Cristina Neagu: Poate că am greșit lăsându-i pe toți să creadă că e normal să înscrii câte zece sau mai multe goluri pe meci

Redacția

Căpitanul echipei de fotbal feminin Pașcani, convocată pentru lotul național U15

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site