RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

LIVE Ziua 28 de război. Guvernul SUA apreciază că membri ai forțelor Rusiei au comis crime de război în Ucraina / Stoltenberg avertizează din nou: Folosirea de arme chimice de către Rusia ar „schimba total natura conflictului”

Volodimir Zelenski urmează să vorbească miercuri într-o intervenție video în faţa deputaţilor şi senatorilor francezi pentru a le cere sprijinul. Președintele ucrainean a tras un nou semnal de alarmă privind cei 100.000 de oameni care trăiesc în Mariupolul bombardat în condiții inumane, fără mâncare, apă și medicamente. O nouă discuție telefonică între Emmanuel Macron și Vladimir Putin s-a încheiat fără niciun rezultat, iar consilierul pentru securitate națională a președintelui SUA a anunțat că joi va fi anunțat „un nou pachet de sancțiuni”, care ar putea viza și țările care ajută Rusia. Între timp, șefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, atrage atenția asupra amenințării securității alimentare din întreaga lume din cauza războiului pornit de Kremlin. 

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Dan Barna: Eu cred că moţiunea nu va ajunge la vot, va fi blocată

Redacția

Analiză Deloitte: sectorul imobiliar a fost cel mai activ de pe piața locală de fuziuni și achiziții din 2022. Investitorii strategici continuă să domine piața

Redacția

Propunere: tinerii sub 18 ani nu vor mai putea intra în baruri sau discoteci fără părinţi

Redacția
Încarcă...