RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

LIVE Rezultate parțiale în Turcia: Erdogan conduce cu 52,18%, Kilicdaroglu – 47,82%, la numărarea a 97,4% din urne, anunță agenția de stat Anadolu/ Partidul lui Kilicdaroglu le cere oamenilor ”să nu se miște de lângă urne”: ”Unul din doi oameni ne-au votat”

Autoritatea Electorală din Turcia (YSK) a început să transmită primele rezultate parțiale începând cu ora 18:15. Momentan, președintele în funcție Recep Tayyip Erdogan conduce cursa, conform agenției de stat turcă Anadolu. În paralel, agenția Anka, apropiată de opoziție, îl prezintă pe Kilicdaroglu cu un ușor avans. Este prima dată când Erdogan ajunge în turul doi. În primul tur, președintele a obținut 49,5% din voturile alegătorilor (27 milioane de voturi), iar Kilicdaroglu a obținut 44,9% din opțiunile electoratului (24,5 milioane voturi).

Ora 19:53 Erdogan conduce cu 52,18%, Kilicdaroglu – 47,82%, la numărarea a 97,4% din urne, conform agenției de stat Anadolu. 

Ora 19:43 Purtătorul de cuvânt al partidului lui Kilicdaroglu a făcut apel la oameni să nu se miște de lângă urnele de vot, adăugând că vor continua să împărtășească informații exacte cu publicul, moment cu moment, transmite Al Jazeera. 

  • „Deocamdată, se pare că am primit voturile unuia din două persoane”,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

Colterm Timișoara va folosi, în premieră, biomasă pentru a produce energie termică / Primarul Fritz vrea schimbarea legii pentru a putea folosi și lemnul obținut din lucrările la spațiile verzi ale orașului

Redacția

Politehnica Iaşi va juca primul meci duminică cu FC Viitorul

Redacția

Israelul dă asigurări că va sprijini România în aderarea la Schengen

Redacția
Încarcă...