NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

LIVE Război în Ucraina, ziua 120: Putin cere o întărire a legăturilor dintre ţările BRICS / Zelenski: Bombardamentele rusești au ca scop distrugerea Donbasului

​Volodimir Zelenski a spus că atacurile masive aeriene și de artilerie ale Moscovei au ca scop distrugerea întregii regiuni Donbas și i-a îndemnat pe aliații Ucrainei să accelereze expedierea de arme pentru a face față Rusiei pe câmpul de luptă.

Forțe ucrainene pe frontFoto: Twitter

Cele mai importante informații de joi, ziua 120 a războiului din Ucraina, LIVETEXT:

Advertisements
  

07:15Recapitularea de dimineață a evenimentelor recente:

Advertisements
  • Separatiștii pro-Moscova au spus că au capturat cea mai mare parte din Vovchoyarivka, un sat situat la aproximativ 12 km sud-vest de orașul Lysychansk.
  • Forțele rusești au bombardat Harkov și împrejurimile sale, ucigând cel puțin 20 de persoane. Kievul a afirmat că Moscova a încercat să îl forțeze să redirecționeze soldați de pe câmpul de luptă pentru a proteja civilii din această zonă.
  • Bătălia pentru orașul Severodonețk, unde sute de civili sunt blocați într-o uzină chimică are o evoluție oscilantă, Ucraina și Rusia disputându-și controlul asupra orașului.
  • Un atac în masă constând în șapte rachete „Onyx” a avut loc în Nikolaev, potrivit districtului „sud” al forțelor armate ucrainene. Un civil a fost ucis și doi răniți.
  • Ministerul rus al Apărării a declarat că rachetele sale au lovit un aerodrom din apropierea portului Odesa,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ludovic Orban: Protejaţi-vă! Orice creştere semnificativă a numărului de cazuri de COVID poate să conducă la noi restricţii

Redacția

Patru motive pentru care românii nu se vaccinează ca danezii

Redacția

Partidul ceh de extremă-dreapta SPD vrea o lege care să permită organizarea unui referendum pentru ieşirea țării din Uniunea Europeană

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site