RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Lider PNL: Torționarii comuniști încă se bucură de pensii speciale, în loc să fie condamnați pentru crime

Cristian Bacanu a reacționat în urma achitărilor din cazul Gheorghe Ursu și susține că foști torționari comuniști se bucură de pensii în speciale, în loc să fie condamnați pentru faptele comise.

Cristian Bacanu, vicepreședinte PNL FOTO: Facebook

Cristian Bacanu, vicepreședinte PNL FOTO: Facebook

„Lipsa capacității justiției de a suprapune adevărul juridic peste cel istoric reprezintă o palmă pe obrazul tuturor eroilor anti-comuniști care și-au pierdut viața înfruntând cu eroism cel mai monstruos regim politic din istoria României. Dar mai înseamnă ceva. Un sărut pe obrazul foștilor torționari comuniști care astăzi, în loc să fie condamnați pentru crime pe care le-au comis, își duc viața mai departe, bucurându-se de pensii speciale și de statul de nevinovăție”, a transmis vicepreședintele PNL, într-o postare pe Facebook.

  

Fostul secretar în ministerul Justiției din guvernul Orban a punctat a fost dintotdeauna reticent în a comenta deciziile Justiției, însă există „momente când prin decizia unei instanțe se stabilește un adevăr juridic ce contravine cu totul adevărului istoric pe care credeam cu toții că îl știm”.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Legendarul Alberto Juantorena, internat în stare gravă din cauza unor complicații post-COVID / Fostul atlet cubanez este singurul sportiv din istorie care a fost campion olimpic la 400 și 800 de metri

Redacția

Parlamento de Moldavia prohibe de manera definitiva los informativos rusos

Redacția

Centru pentru Persoane cu Dizabilităţi, focar de infecţie cu Covid-19. Mai multe persoane au fost confirmate

Redacția
Încarcă...