RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Licitație pentru refacerea rețelei de apă și branșamente pe străzile M. Kogălniceanu și E. Stamate

ApaVital a scos la licitație, la începutul lunii mai, achiziția de servicii pentru realizarea noii rețele de apă și refacerea branșamentelor pe două străzi din zona deal. Este vorba despre străzile Mihail Kogălniceanu și Eugen Stamate.   

 

Valoarea lucrărilor se ridică la aproximativ 2,5 milioane lei. ”Începând cu prima parte a lunii mai 2018 se află în derulare pe SICAP procedurile de atribuire prin licitaţie publică a lucrărilor de Înlocuire reţele distribuţie apă şi refacere branşamente pe străzile Mihail Kogălniceanu şi Eugen Stamate, care au o valoare totală estimată de 2.534.679 lei”, se arată într-un răspuns la o cerere publică.

  

Redacția NewsPascani.com a solicitat, la începtul acestei săptămâni, conducerii operatorului să ne prezinte planul de investiții pentru municipiul Pașcani, pentru anul 2018. ”Vă informăm că în ce priveşte situația la zi din municipiul Paşcani, sunt planificate a se derula din surse proprii următoarele investiţii: Extindere și înlocuire rețele de distribuție apă și branșamente pe străzile Gării, Mihail Kogălniceanu și Eugen Stamate; Înlocuire rețele distribuție apă potabilă şi refacere branşamente pe străzile Ceferiştilor, Mihai Eminescu, Izvoarelor, Fântânele, Ştefan cel Mare, Vatra, Dragoş Vodă, Republicii, Victoriei; Reabilitare sistem de alimentare cu apă pe străzile Camil Petrescu, Sportului, Grădiniţei, Aleea Grădiniţei”, ne mai comunică reprezentanții operatorului.

NewsPașcani.com a revenit cu adresă la conducerea operatorului în care am solicitat explicații referitoare la stadiul investițiilor stipulate în răspuns, care dintre ele sunt în desfășurare și care urmează să înceapă, altele decât cele de pe străzile M. Kogălniceanu și E. Stamate.

Related posts

Dosarul „AgroComplex”: Doi funcționari publici se întorc la muncă! Primăria trebuie să le achite salariile pe 3 ani!

Răzvan Grecu

Vremea 5 martie – 1 aprilie 2024. Săptămâna viitoare revin ploile în toată țara; la munte se întorc ninsorile

Redacția

Prima reacție a lui Ursu după inițierea demiterii sale: „Bineînțeles că voi contesta decizia”

Răzvan Grecu
Încarcă...