NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Liceele din Pașcani și împrejurimi și-au expus planul de școlarizare în cadrul Salonului Ofertelor Educaționale

Flux de elevi din anul terminal al gimnaziului însoțiți de părinți în incinta Casei Municipale de Cultură Pașcani, acolo unde a avut loc astăzi Salonul Ofertelor Educaționale pentru anul școlar 2015-2016.

Liceele din Pașcani și împrejurimi și-au expus beneficiile pe care tinerii le-ar regăsi în cadrul instituțiilor, iar coordonatorii proiectului s-au declarat încântați de deschiderea pe care o au tinerii atât pentru filiera teoretică, dar și față de cea tehnologică.

8 licee reprezentante prin profesori și elevi au recomandat al său liceu ca fiind cel mai bun, amintind în discursul lor argumentativ reușite ale elevilor din acea instituție atât pe plan local, dar și național.

Astăzi, ca în fiecare an a avut loc Salonul Ofertelor Educaționale pentru absolvenții claselor a VIII-a din municipiul Pașcani și împrejurimi. Scopul acestei manifestări este de a prezenta elevilor și părinților acestora posibilități pe care le au începânc cu clasa a IX-a„, ne-a declarat Lidia Andronache, coordonator Casa Corpului Didactic Pașcani.  

Resurse materiale, baze materiale, implicarea în proiecte europene, rezultate, dar și planul de școlarizare au fost expuse rând pe rând în fața auditoriului.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Loading...

Related posts

MEC trimite o notă cu măsuri obligatorii inspectoratelor şcolare, în contextul epidemiei de gripă

Redacția

Concursul lansat de Ministerul Educației pentru profesori. În ce constă proiectul CRED

Redacția

A început „BAC“-ul de toamnă. 20% dintre cei așteptați n-au venit la prima probă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site