NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
EducațieTârgu Frumos

O nouă investiție în derulare la Târgu Frumos

Orașul Târgu Frumos se află într-o continuă dezvoltare, prin investiții în lucrări de infrastructură, prin modernizarea unităților de învățământ, parcuri îngrijite și sistem de sănătate revigorat. Primarul Ionel Vatamanu a postat pe pagina sa de facebook, că în această perioadă se amenajează terenul de sport din cadrul Liceului Tehnologic ”Petru Rareș”.

Advertisements

”Au început lucrările de amenajare a terenului de sport multifuncțional din cadrul Liceului Tehnologic ”Petru Rareș”. Valoarea totală a investiției este de 100.000 lei suportată integral de la bugetul local al orașului Târgu Frumos”, este anunțul făcut de primarul orașului Târgu Frumos, Ionel Vatamanu.

Execuția terenului de sport din cadrul Liceului Tehnologic ”Petru Rareș” este un obiectiv important pentru buna desfășurare a actului educațional, din cadrul unității de învățământ, liceul are un deficit de terenuri de sport. De această locație vor putea beneficia și elevi din școlile generale din orașul Târgu Frumos, dar se vor putea organiza și evenimente cu caracter sportiv, în condiții optime.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Seară de colinde la Târgu Frumos

Redacția

„Ziua Europei” sărbătorită la Cozmești prin activități culturale

Marius Parteni

Familia dascălului mort de COVID-19 la Târgu Frumos rupe tăcerea!

Redacția
Încarcă...