NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Laptop furat din Gara Pașcani și vândut pe două țigări și o cafea

Un laptop a fost furat zilele trecute din Gara Pașcani. Incidentul a avut loc pe data de 17 aprilie, atunci când un instructor de mecanici de locomotivă, și-a lăsat pe o bordură din capătul ului Gării, acolo unde se află birourile CFR Călători, un laptop alături de o sacoșă cu documente și o sticlă de apă.

Bărbatul a declarat că a lăsat acolo pentru două minute obiectele cât a intrat în clădire să semneze o hârtie.

Prin zonă trecea o femeie fără locuință, care se ocupă cu colectarea de peturi de pe raza municipiului. Este vorba despre Maria Blaga de 56 ani din Roman, care a văzut laptopul, sticla de apă și sacoșa pe o bancă, și le-a luat. A mers cu produsele respective într-un bar de pe Esplanada din Zona Vale, unde a vândut laptopul gestionarei  pe două țigări, o cafea și un pahar de cognac.

Advertisements
  

În urma cercetărilor, polițiștii de la Poliția Transporturi Feroviare au recuperat laptopul în valoare de 3.000 lei, și au întocmit un dosar penal pe numele femeii pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Tăieri ilegale de arbori în fondul forestier proprietate privată, situat pe raza comunei Vânători. Ocolul Silvic Pașcani a informat Garda Forestieră și Poliția

Redacția

Pășcănean urmărit național și internațional prins de polițiștii ieșeni

Diana Marcu

Șoferii care fotografiau un accident, obligați de un polițist să privească mortul

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site