NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

La vânătoare de comori uniriste

12 echipe, 48 de inimi de cuceritor au bătut la unison ! Ieri, la Unirea, am plecat în căutarea unei comori prețioase, trecând de obstacole, gândind logic, strategic și în spirit fairplay! Și cu toții am câștigat!Elevi și profesori deopotrivă, au format echipe pentru a cuceri Tărâmul Unirist!

A fost o întrecere vie, energică, plină de zâmbete, culori, lumină, căldură și bucurie de a fi împreună. La start au luat cu ei curaj, atenție, intuiție și perspicacitate. Vremea bună le-a fost companion.A fost prima ediție a vânătorii de comori ale educației uniriste. Dacă vor mai urma și alte ediții?

Îi vom lăsa pe uniriști să decidă, în funcție de ceea ce au simțit astăzi și de ce le-a oferit această experiență inedită.Felicitări Consiliului Școlar al Elevilor Colegiului Unirea care, prin această frumoasă și bine organizată activitate a încununat un an școlar plin de armonie și implicare maximă în tot ce și-au propus!Tărâmul Unirist a fost cucerit!Felicitări, vânători!

facebook-Colegiul Tehnic ”CF Unirea”

  
Advertisements

Related posts

Deputat PSD Vasile Toma: Domnule ministru Cătălin Drulă, vă solicit public să comunicați românilor calendarul asumat de dvs. pentru construcția autostrăzii Iași-Tg.Mureș și sursele de finanțare (P)

Oana Cordoneanu

Senatorul Toma propune o lege ce protejează bugetele publice ale localităților tranzitate de drumuri naționale

Marius Parteni

Pașcaniul a primit fonduri pentru calamități. Cu 541.000 lei vor fi refăcute drumuri comunale și podețe (DOC)

Redacția
Încarcă...