NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

La spital, plouă cu pacienți agresați în această perioadă

Ploaia de afară pare să aducă moldovenilor nu numai roade, ci și neghină. La Spitalul Municipal Pașcani ajung zilnic bărbați cu diverse traumatisme de pe urma agresiunilor.

 

Este cazul lui Ion Ungureanu, un bătrân de 77 de ani din Ruginoasa, care, ieri în jurul orelor 13.00, s-a prezentat la Compartimentul de Primiri Urgențe al Spitalului Municipal cu un traumatism cranio-cerebral și un traumatism cranio-facial.

  

Ținând cont de vârsta și de starea generală a pacientului, personalul medical a vrut să-l interneze în spital pentru investigații amănunțite, însă bărbatul a refuzat cu vehemență acest lucru, părăsind imediat instituția.

Acesta nu este însă singurul caz cu care s-au confruntat medicii din CPU în cursul gărzii de ieri. În jurul orelor 21.00, și-a făcut apariția un alt bărbat agresat, de această dată din Pașcani.

În vârstă de 39 de ani, bărbatul prezenta un traumatism cranio-cerebral, un traumatism cranio-facial, un traumatism de piramidă nazală și o plagă la nivelul feței.

Spre deosebire de cazul anterior al bătrânului, acest pacient a fost mult mai cooperant, el rămânând internat cu foaie de zi în secția de Chirurgie. 

 

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

GCS: 22 de decese la spitalul din Suceava. Au fost raportate doar 9

Redacția

4 beneficii de necontestat ale consumului de cafea

Redacția

Investiție majoră în sănătate. Două mari spitale din Iași s-ar putea uni! Cum va arăta noul proiect medical?

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site