NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

La Pașcani se fură și pietrele decorative de pe mormânt

Hoții nu mai au niciun Dumnezeu! Până și cimitirul este călcat de aceștia, care nu se sfiesc să fure flori, coroane,lumânări, obiecte de fier sau cupru, și mai nou pietre decorative.

De-a lungul timpului au fost depuse reclamații la Poliție pe această temă, însă în multe dintre cazuri oamenii renunţă să mai piardă timpul cu o procedură juridică în care şansele de reuşită sunt minime, aşa că preferă doar să-şi spună păsul pe internet.  Un astfel de exemplu este al unui pășcănean, Samir Marcu, angajat la Casa de Cultură ”Mihail Sadoveanu”.  

”Jos pălăria, un oraș minunat – Pașcani!!! Dragii mei, acum un an jumătate am renunțat la florile de pe mormântul tatălui meu pentru că se furau cam o dată la două săptămâni. Am pus folie și pietricele, după care astăzi, SURPRIZĂ!!! Au furat și pietricelele!!! În afara faptului că îți rupi gâtul încercând să ajungi să poți pune o lumânare, găsești și mormântul vandalizat!!! BRAVOOO!!!!! În afară de asta, DUMNEZEU SĂ TE IERTE, TATĂ! Dacă ar mai fi fost printre noi, astăzi ar fi împlinit 66 de ani!”, precizează pășcăneanul într-o postare.

Postarea a stârnit numeroase reacții pe subiectul postat, însă au fost transmise și multe mesaje de condoleanțe. 

 

Advertisements
Loading...

Related posts

Medicii de familie pășcăneni nu mai eliberează formulare pentru programul de screening a cancerului de col uterin. Analizele se fac gratuit direct la Spitalul Municipal

Oana Cordoneanu

Pășcănenii pot asista joi la Lecția de istorie, prilej prin care Carol I va fi comemorat

Teona Gherasim

O bătrânică, la adresa edililor locali: „Nici 100 de preoți nu scot Primăria Pașcani din draci”

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site