RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Klaus Iohannis: „Nu mai prelungim starea de alertă” / Ministerul Sănătăţii va anunţa ce restricţii sunt eliminate

„Valul 5 este aproape de a se încheia. este momentul să luăm noi decizii legate de gestionarea situaţiei. Am convocat astăzi o şedinţă de evaluare cu responsabilii. Am hotărât să nu mai prelungim dincolo de 8 martie starea de alertă. Ministerul Sănătăţii este cel care urmează să gestioneze situaţia epidemiei”, a declarat Klaus Iohannis.

„Vor fi eliminate şi o serie de măsuri. Măsurile complete vor fi explicate pe larg de autorităţile abilitate”, a completat şeful statului, care a subliniat că doi ani Românua s-a confruntat cu pandemia. 

Citiţi întreaga declaraţie:

Epidemia de COVID-19 se află pe o pantă accelerat descendentă la noi în ţară, iar valul cinci este aproape de a se încheia. Este momentul, deci, să luăm noi decizii legate de gestionarea acestei situaţii, decizii cu un impact major pentru viitor. Am convocat astăzi o şedinţă de evaluare cu toţi responsabilii din domeniu, în urma căreia am hotărât să nu mai prelungim dincolo de 8 martie starea de alertă instituită în România. Ministerul Sănătăţii este cel care urmează să gestioneze în continuare evoluţia epidemiei, care sperăm că se apropie de final.

  

 

Odată cu ridicarea stării de alertă, vor fi eliminate şi o serie de măsuri care au fost în vigoare până acum.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

La CEOE y Rumania impulsan las relaciones comerciales

Redacția

România a câștigat grupa preliminară la Campionatul European de Polo, Under-19, învingând echipa Germaniei

Redacția

Kelemen, despre Certificatul Verde la locul de muncă: Este o problemă de constituţionalitate, fiind vorba de dreptul la muncă. A rămas să căutăm o soluţie

Redacția
Încarcă...