RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Kelemen, după întâlnirea cu Ciolacu: Se va respecta protocolul de colaborare

Președintele UDMR susține că partidul din care face parte nu este inclus în acordul din rotativă și va rămâne cu toate ministerele pe care le are în prezent. Kelemen Hunor a explicat, referitor la preluarea PNL a ministerului Mediului, că discuțiile dintre liderii Coaliției rămân private.

Kelemen Hunor, președintele UDMR FOTO: GOV

Kelemen Hunor, președintele UDMR FOTO: GOV

„Au fost multe discuții, nu vă pot spune detalii. UDMR nu este parte în acest protocol. Eu vă spun care este situația, se va respecta acordul și atunci nu mai comentăm aceste speculații. Dacă luați declarațiile mele se poate vedea că din februarie spun același lucru – avem un acord semnat și vom respecta acest lucru. După declarațiile domnului Ciucă și domnului Ciolacu și după întâlnirea cu liderul PSD trag concluzia că se va respecta acordul”, a precizat Kelemen Hunor, după întâlnirea cu Marcel Ciolacu.

  

Referitor la ieșirea UDMR de la guvernare, Kelemen Hunor a precizat că partidul pe care îl conduce nu a dorit să amenințe, ci doar a precizat că dacă se deschide acordul din Coaliție se vor complica lucrurile. 

Totodată, Kelemen Hunor a punctat că din acordul stabilit în Coaliție nu face parte și UDMR,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Dragnea: PSD este predat total lui Iohannis de actuala conducere. În 2017 au fost presiuni să fie pus premier Vasile Dîncu

Redacția

Cum comentează trecutul liderii campaniei pentru europarlamentare ai PSD și PNL. Tudose: „Nu ne-am jignit, e o figură de stil cu Superman”

Redacția

Alina Gorghiu: Corect este „ministră” și „președintă”! Cuvintele au fost recunoscute oficial de Academia Română!! 

Redacția
Încarcă...