NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Târgu Frumos

Ion Alexa Angheluş revine la fotoliul de viceprimar în Târgu Frumos! Rocadă în grupul consilierilor PSD

Schimbări importante la nivelul administraţiei locale din Târgu Frumos. Ion Alexa Angheluş este noul viceprimar al oraşului. Acesta a fost ales în şedinţa Consiliului Local de astăzi, când a fost validat şi următorul candidat de pe lista PSD pentru Consiliul Local. Este vorba despre Mărioara Amariei.

 {module Fă o nominalizare pentru Gala Premiilor Actualitatea TV 2018}

Fostul viceprimar, Vasile Sarafinceanu a fost schimbat din funcţie în urma raportului din partea Agenţiei Naţionale de Integritate în care a fost declarat incompatibil. 

Pentru funcţia de viceprimar, formaţiunile politice au avut două propuneri din partea PSD – Alexa Anghelus – care a mai ocupat în trecut fotoliul de viceprimar şi Gheorghe Tătaru – din partea ALDE.

În urma votului secret, exprimat de către cei prezenţi, Ion Alexa Angheluş a obţinut cele mai multe voturi, 12 la număr. Cealaltă nominalizare, Gheorghe Tătaru a obţinut doar două voturi. Menţionăm faptul că doi consilieri şi-au anulat votul, punând ştampila pe ambii candidaţi.

 

De altfel, Gheorghe Tătaru a părăsit sala chiar înainte de votul consilierilor, asta deşi a fost propus pentru funcţia de viceprimar, chiar de către un coleg de partid. Votul să a fost anulat. 

 

Advertisements

Related posts

Târgoveții au acces la o bază sportivă modernă!

Marius Parteni

Ședință festivă la Târgu Frumos: Primarul Vatamanu:”Cetățenii vor avea un primar harnic, devotat și cu foarte multă putere de muncă”

Marius Parteni

Se apropie şcoala! Copiii din Târgu Frumos au încheiat ieri ultima activitate de vacanţă

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site