NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Investiții în infrastructură la Târgu Frumos

Amplă campanie de asfaltare în orașul Târgu Frumos. Luni, 27 august, au demarat lucrările pe starda Câmpului, cât și pe cele două sectoare care fac legătura cu strada 1 Decembrie. Termenul de finalizare este de 12 luni, proiectul fiind integral finanțat de Ministerul Dezvoltării.

 

  

În cadrul acestui proiect vor mai fi asfaltate şi străzile: V. Alecsandri, Dumbrava, Teilor, Plugari, Constantin Erbiceanu, Muşatini, Aleea P. Rares Stadion (pe toate sectoarele rămase), Crizantemelor, Crinilor, N. Grigorescu, Topârceanu, Bujor, O. Cazimir, M. Kogălniceanu, M. Eminescu, Primăverii, Aleea Cuza Vodă, Gospodari, Unirii și Fundac Plăieșilor, cu o lungime de aproximativ 7 km”, conform unei postări pe pagina de facebook a Primăriei Târgu Frumos.  

În paralel cu derularea acestei investiţii, se continuă şi lucrările de modernizare a căilor pietonale pe străzile: Ștefan cel Mare (stânga și dreapta), Eternităţii(dreapta), Petru Rareş(partea stangă pe tronsoanele Policlinică-Intersecția cu DE 85 și Stadion-ieșirea spre Boureni), Cuza Vodă (partea stângă) și Buznei (stânga și dreapta).

Termenul de finalizare este de 4 luni, proiectul fiind finanţat în totalitate din bugetul local al orașului Târgu Frumos.


 

Advertisements

Related posts

Noul program Casa Verde: 20.000 de lei pentru persoanele care își montează panouri fotovoltaice

Diana Marcu

Unde vor fi relocați comercianții din piața vale, pe perioada lucrărilor de modernizare?

Marius Parteni

Iluminatul stradal şi toaletarea spaţiilor verzi – solicitările de la Boşteni în cadrul audienţelor

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site