NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Intrarea în Grădina Botanică din Iași nu mai este condiționată de certificatul verde

Pentru că expoziția „Flori de toamnă”, care era încadrată ca eveniment cultural și condițiile de acces erau mai stricte, a luat sfârșit, intrarea în Grafină Botanică „Anastasie Fătu” din Iași nu mai este condiționată de certificatul verde, care atestă vaccinarea, rezultatul negativ al unui test RT-PCR/ Antigen sau trecerea prin boală.

Grădina Botanica va deschisă inclusiv pe 30 noimebrie și pe 1 decembrie.

„Vom avea grădina deschisă în această perioadă, am terminat evenimentul cultural al florilor de toamnă. Chiar dacă majoritatea instituțiilor sunt închise cu această «punte» anunțată pentru ziua de luni, noi vom avea grădina deschisă în această perioadă. Inclusiv serele – cu excepția zilelor de luni și miercuri, când acestea sunt de regulă închise. Se respectă toate cerințele sanitare, dar nu mai este obligatorie prezentarea certificatului verde”, a declarat prof.dr. Cătălin Tănase, directorul Grădinii Botanice „Anastasie Fătu” din Iași.

Advertisements

Vizitatorii trebuie să respecte regulile de distanțare socială și să poarte mască de protecție.

Advertisements
  

tele m

Advertisements
Advertisements

Related posts

Aproape 3.000 de ucraineni au ajuns miercuri la Iași cu trenul sau mașinile

Redacția

23.000 de elevi fără tablete, şcoli fără internet, 8 profesori infectaţi, unul din Pașcani. Judeţul Iaşi în prima zi de şcoală

Redacția

Bodea confirmă că Mihai Chirica va candida din partea PNL: Mă mâhneşte profund

Redacția
Încarcă...