NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Electorale

Întâlnire USL la Hârlău: Adomniței și Nichita susțin candidaturile lui Anghel Stanciu și Florin Constantinescu (VIDEO))

Cristian Adomniței, președintele Consiliului Județean Iași, Gheorghe Nichita, primarul municipiului Iași, primari și viceprimari ai comunelor din zona Hârlău și-au arătat ieri susținerea față de candidații USL Anghel Stanciu și Florin Constantinescu. Ei au participat la un eveniment de susținere a candidaturilor celor doi. Gazda evenimentului a fost orașul Hârlău, condus de primarul PSD Constantin Cernescu.

 

 În cuvântul său Cristian Adomniței, președintele Consiliului Județean, a spus că greul acestor alegeri începe după data de 9 decembrie. De atunci, cei doi parlamentari, alături de ceilalți din județ, trebuie să se apuce de treabă. Adomniței a mai spus că are convingerea că în județul Iași candidații USL vor câștiga toate cele 17 mandate de parlamentari.

 Gheorghe Nichita, a spus că USL este condamnat să câștige și să guverneze România, pentru că “poate face mult bine românilor”. Când a venit vorba despre cei doi candidați el a spus despre Anghel Stanciu că este unul dintre cei mai buni și experimentați parlamentari pe care îi are județul Iași, iar despre Florin Constantinescu a spus că are convingerea că va reuși mai mult în noul mandat, deaorece în cel care a trecut a făcut parte dintr-un partid ce nu s-a aflat la putere.

{flv}diverse/constantinescu 10 min 4{/flv}

 

{flv}diverse/stanciu 10 min 4{/flv}

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Așa zisa frauda electorală la alegerile prezidențiale din municipiul Pașcani a fost explicată de către secretarul primăriei Mircea Zuzan

Teona Gherasim

Pașcaniul votează! Prezența la urne, ora 19.50

Redacția

Secții-fantomă, băutură, injurii, câțiva pumni – plângerile electorale venite din județ

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site