RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Înregistrare cu fostul șef al DIICOT, oprit de polițiști în trafic: „Nu văd cum ați putea să aveți tupeul ăsta cu un procuror care a condus structura de crimă organizată a țării (…) Eu sunt în măsură să fac orice” / Horodniceanu: „M-am aflat într-o situație provocată. Regret reacția”

Daniel Horodniceanu, fostul șef al DIICOT, în prezent vicepreședinte CSM, a fost oprit zilele trecute de polițiști, când circula cu mașina printr-o comună, iar dialogul acestuia cu agenții, în care se arată deranjat de faptul că a fost oprit, apare într-o înregistrare video publicată de jurnalist.ro. Horodniceanu a declarat că s-a aflat „într-o situație provocată”, dar regretă reacția pe care a avut-o.

Daniel Horodniceanu le reproșează polițiștilor că l-au oprit în trafic, spunându-le, între altele: „Nu mă cunoașteți?”, „Nu știți cu cine vorbiți”, „Am să vorbesc cu șeful IPJ-ului”, „Nu văd cum ați putea să aveți tupeul ăsta cu un procuror care a condus structura de crimă organizată a țării”, „Eu sunt în măsură să fac orice”, „Eu am vorbit cu ministrul Oprea în 2016 și dumneavoastră ați luat sporul de 15%”.

Polițiștii îi spun că l-au oprit pentru că a depășit mașina de poliție fără să semnalizeze și că vor să îi atragă atenția, nu neapărat să îl sancționeze.

„Am remarcat că în cursul zilei de astăzi a apărut în presă o înregistrare cu oprirea mea în trafic de un echipaj de poliție pentru o presupusă contravenție rutieră. La prima vedere,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Udrea îi ia apărarea lui Băsescu, după ce fostul preşedinte a rămas fără paza SPP: „Ce s-ar întâmpla dacă salvarea care l-a luat de la Bruxelles îl ducea la Moscova?”

Redacția

Budăi, despre noua lege a pensiilor: Până la cererea de plată numărul 4 pe PNRR cu siguranță va fi gata

Redacția

VIDEO Stere Halep este revoltat de suspendarea de 4 ani: „100 de ani să-i dea suspendare, nu putem să recunoaştem aşa ceva”

Redacția
Încarcă...