NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Inima unui băieţel de patru ani, lovită de cinci stopuri cardiace în câteva ore

La spitalul Sf. Maria a fost adus aseară un băieţel în vârstă de patru ani care a suferit cinci stopuri cardiace în câteva ore.

Originar din Valea Ursului, judeţul Neamţ, copilul a avut un prim atac cardiac când era acasă. Părinţii au solicitat urgent Ambulanţa, iar medicii au reuşit să-i repornească inima.

Dus la spitalul din Roman, în comă de gradul IV, copilul a trecut a trecut printr-un al doilea stop cardiac, moment în care s-a cerut ajutorul elicopterului SMURD pentru a fi transferat la Spitalul Sf. Maria din Iaşi.

  

În cursul nopţii trecute, băieţelul a mai trecut prin trei stopuri cardiace, medicii reuşind de fiecare dată să-i repornească inima.

Advertisements

Se fac investigaţii medicale pentru a se stabili ce boală are micuţul, mai ales că până acum nu a prezentat simptome că ar suferi cu inima. Se presupune că sunt probleme cardiace care nu au fost diagnosticate, dar prognosticul medicilor este rezervat în ceea ce priveşte starea copilului.

Advertisements

sursa www.ziaruldeiasi.ro

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

MApN plusează: Soldă de trei ori mai mare pentru rezerviştii voluntari. Câţi bani primesc militarii chiar dacă stau acasă

Redacția

Evenimente unice de Ziua Comunei A.I.Cuza: Primarul localității a defilat pe străzi cu un buldoexcavator primit de comunitate, pe care ulterior l-a stropit cu șampanie (VIDEO)

Marius Parteni

Revoltă la Boșteni. Taxe de oraș, condiții de sat: drumul se prăbușește într-o râpă, nimeni nu ia măsuri. În acte apare ca asfaltat, în teren e doar prundiș!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site