RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Îndeletniciri în această perioadă: Un bărbat a încercat să se automutileze, apoi și-a dat foc la casă

Zilnic, oamenii care se află în prima linie în lupta cu coronavirusul, fac apel la cetățeni să nu aglomereze primirile urgențe, decât în cazuri grave, ambulanțele să nu fie puse pe drumuri degeaba, la fel și echipajele de pompieri sau poliție. În această perioadă suntem supuși stresului, în context epidemiologic, însă unele persoane nu țin cont de nici o măsură sau apel, indiferent din partea cui vine. Este și cazul unui bărbat din satul Verșeni, comuna Miroslovești. Sâmbătă, 21 martie, pe fondul consumului de alcool, motivând că a fost părăsit de concubină, acesta a încercat să-și taie venele. Un echipaj medical l-a transportat la Spitalul Municipal Pașcani, a primit îngrijiri medicale, apoi acesta a refuzat internarea și a plecat acasă. Câteva ore mai târziu, a fost solicitat din nou ajutor la 112, la aceeași locație, după ce bărbatul și-a dat foc la casă. La fața locului au sosit pompieri de la Secția Pașcani.

”Sâmbătă, 21 martie, ora 17.40, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în comuna Miroslovești, localitatea Verșeni, pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință. Au ars aproximativ 500 kilograme de materiale textile, mobilier divers şi aproximativ 30 metri pătraţi de tavan. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost  folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiu”, conform Biroului de Presă din cadrul ISU Iași.

Related posts

Târgul Meșterilor Populari la Ruginoasa

Oana Cordoneanu

Panică și teroare în familia unui preot de lângă Pașcani. Bănuitul, un piroman, i-a distrus livada ieri noapte. Preot:”A spus că îmi taie capul mie și copilului” (FOTO)

Marius Parteni

Filmul de groază de la Ruginoasa, punct final. 25 de ani de închisoare pentru criminalul care i-a tăiat capul mamei pentru că „era plin de şerpi”

Redacția
Încarcă...