NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Imaginile care ar fi dus la incidentul cu jandarmul lovit la Ruginoasa (VIDEO)

Apar noi informații potrivit cărora incidentul în care a fost lovit un jandarm, în dimineața zilei 31 decembrie 2021 la Ruginoasa, ar fi pornit de la nemulțumirea unor localnici cu privire la situația în care se afla un tânăr ce a îmbrăcat hainele de mascat.

Pe imaginile postate pe rețelele de socializare, transmise și pe adresa redacției noastre, se poate vedea cum un tânăr se află la pământ, înconjurat de jandarmi. Se întâmpla cu câteva minute înainte ca omul legii să fie lovit, în platoul din zona stației CF Ruginoasa.

Civili care îl însoțeau cereau jandarmilor să îl ridice, în pofida îndemnului la calm și liniște din partea autorităților. În imagini se vede că tânărul nu este lovit, nu sângerezează, ci doar acuză o stare de amețeală. Oamenii care erau în zonă încercau să ajungă la el, dar jandarmii s-au opus.

Mai apoi a apărut și incidentul, în care victimă a căzut jandarmul aflat în dispozitiv. Actualitatea Tv a discutat cu mai multe persoane aflate în zonă.

  

Acestea ne-au precizat că oamenii legii încercau să legitimeze persoanele aflate în zonă, care purtau tradiționalele măști. Până la această dată nu este depusă o plângere în acest sens.

Cu excepția jandarmului agresat, în Compartimentul de Primiri Urgențe de la Spitalul Municipal Pașcani nu au ajuns alte persoane.      

Advertisements

Related posts

23 de sancțiuni aplicate de polițiști la Moțca

Redacția

Distracţie şi voie bună de Zilele Comunei Moțca

Redacția

Primăria și CL Strunga vor premia la finele lunii cuplurile de “aur”

Marius Parteni
Încarcă...