NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Închirierea locurilor de parcare rezidențiale va începe printr-un program pilot în zona vale a municipiului Pașcani

Cristian Rățoi, viceprimarul Municipiului Pașcani, a anunțat că după finalizarea lucrărilor de reparații pe Aleea 22 Decembrie pe această stradă se va demara un proiect pilot de închiriere a parcărilor rezidențiale. În acest moment se fac reparații la trotuare și se vor demara lucrări de refacere a carosabilului, iar mai apoi se vor marca parcările ce vor fi scoase la licitație.

Advertisements

După ce terminăm trotuarele vom reface și carosabilul pe Aleea 22 Decembrie până la intersecția cu Vasile Alecsandri, după care vom face marcajele și vom începe procedura de atribuire a locurilor de parcare, deci marcajele pentru parcare. Aș ruga ca oamenii să aibă puțină răbdare că vom rezolva și eu cred că va fi un lucru foarte bun. Vom face ca această stradă să fie o stradă pilot pentru Municipiul Pașcani”, a explicat Cristian Rățoi, viceprimarul Municipiului Pașcani.

Parcările rezidențiale vor fi alocate pentru intervalul ora 15.00-8.00 de luni până vineri și 00-24 sâmbătă-duminică și sărbătorile legale. Prețul pentru un loc de parcare, valabil pe un an de zile, este de 180 de lei, însă acesta ar putea crește în urma licitației.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Primăria a publicat un centralizator al cererilor depuse și acceptate pentru finanțare prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR)

Răzvan Grecu

Conferință de Presă (9 Ianuarie 2015): Primarul Pantazi rămâne cu promisiunile: ApaVital amenință că va opri apa dacă populația nu plătește. Iată sfaturile administrației din Pașcani (VIDEO)

Redacția

Ploaia de aseară a făcut ravagii în Paşcani!

Ema Roman
Încarcă...