RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Înarmat cu un pistol a mers să se cinstească. Amicii au râs că poartă o armă de jucărie, dar ce a urmat i-a îngrozit

Un bărbat din satul Stroiești, comuna Todirești, a ajuns în atenția Poliției la finalul săptămânii trecute. Omul a mers să se întâlnească cu doi amici la un bar din sat, având asupra sa o armă.

Deși s-a lăudat cu arma, nimeni nu a crezut că aceasta ar putea să le provoace răni. Gestul pe care bărbatul l-a făcut atunci când s-a întors acasă i-a speriat pe amicii săi.

Ion H., de 50 de ani, a stat o vreme în bar cu amicii săi. Le-a arătat arma care o avea în mână și le-a explicat că este una care poate să te rănească. Cei cu care se cinstea au stat liniștiți, crezând că e un pistol de jucărie. După o vreme Ion H. a plecat spre locuința unde stă cu părinții, aflată la câteva sute de metri de crâșmă. Când a intrat în curte a scos arma și a tras două focuri în aer.

  

Zgomotul i-a alertat pe cei doi amici din bar, care au alergat să vadă ce s-a întâmplat. Când au ajuns la locuința bărbatului acesta intra în casă. Speriați să nu facă vreo prostie, amicii de pahar au sunat la Poliție, iar un echipaj s-a deplasat la fața locului.

Oamenii legii au ridicat arma, iar pe numele celui care o deținea a fost întocmit un dosar penal, pentru uz de armă. Din primele informații se pare că arma este un pistol cu gaze.  Ancheta pe care Poliția o face va stabili de unde provine arma și dacă bărbatul deținea  forme legale.        

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Accident în Piatra-Neamț. Un pieton a fost lovit pe trecere

Redacția

Membrii unei familii din Ruginoasa internaţi în spital în urma unui conflict. Poliţia nu are nici o plângere

Marius Parteni

Un recidivist a lovit un tânăr în cap cu o scândură și apoi l-a tâlhărit

Răzvan Grecu
Încarcă...