RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

“Împreună pentru tineri”, tabără organizată pentru 150 de elevi

Asociația Șansa 2010 are vești bune pentru tinerii cu vârste cuprinse între 12 și 19 ani din Pașcani și suburbii. Au început înscrierile pentru tabăra Împreună pentru tineri, ediția a II-a, program de care vor beneficia 150 de elevi.

Pe lista priorităților vor fi elevii care provin din medii defavorizate, familiile monoparentale, cei care provin din mediul rural sau au părinții plecați în străinătate.

  

  

Tabăra va avea loc chiar la sfârșitul acestei luni, în perioada 30 septembrie – 2 octombrie la Muncel, iar costurile legate de transport, cazare și masă sunt asigurate cu ajutorul unei finanțări primite de asociație de la bugetul local, Tabăra „Împreună pentru tineri” fiind un proiect realizat cu sprijinul Municipiului Pașcani.

Nu ai reușit să mergi  într-o tabără vara asta? Ești comunicativ, prietenos și îți plac provocările? Distracția nu s-a terminat!

Asociația „ȘANSA 2010” oferă posibilitatea tuturor copiilor și tinerilor cu vârste între 12 și 19 ani, din Pașcani și suburbii, să meargă într-o tabără deosebită, aflată la a doua ediție.

Deoarece inițiativa nu are numai scopul de a veni în sprijinul elevilor pentru a petrece timpul liber într-un mod util, ci și de a promova colaborarea în acțiunile de voluntariat, Asociația ”ȘANSA 2010” a ales să organizeze acest eveniment cu sprijinul cercetașilor de la Centrul Local ”Crinii Pașcani”, alături de care desfășoară de 4 ani activități și proiecte apreciate în comunitate.

Formularele de înscriere se pot completa online, iar link-ul se găsește și pe pagina de promovare a evenimentului de pe facebook. Pentru alte informatii puteți accesa pagina de facebook: „Împreună pentru tineri” sau puteți trimite un mail la adresele: impreunapentrutineri@yahoo.com sau impreunapentrutineri@gmail.com

Precizăm că Tabăra „Împreună pentru tineri” este un proiect de care vor beneficia 150 de copii și tineri, iar finanțarea primită de la bugetul local este în valoare de 30 de mii de lei.

 

 

Related posts

Șapte din zece refugiați ucraineni ajunși în România au studii superioare

Redacția

Regulile pe care trebuie să le respecte turiștii care vor să petreacă 1 mai și Paștele pe litoral. Bode: Legea n-o negociem cu nimeni

Redacția

Programul evenimentelor de Zilele Rezervaţiei Forestiere Tătăruşi (DOC)

Ema Roman
Încarcă...