NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Imagini revoltătoare. Adolescentă de 16 ani, lovită cu brutalitatate de o fată de 13 ani

Noi imagini revoltătoare au apărut pe reţelele de socializare. O fată de 16 ani a fost bătută în public de o altă fată, de numai 13 ani. Imaginile au un puternic impact emoţional.

În filmuleţul postat pe o reţea de socializare se vede clar cum fata de 16 ani stă în genunchi în faţa celeilalte, care începe la un moment dat să o lovească și cu palmele, şi cu picioarele. Apoi o trage de păr.

Imediat ce au apărut imaginile pe internet, poliţia s-a autosesizat şi a început o anchetă.

„În urma unei postări pe o rețea de socializare a unui mesaj și a unei filmări, polițiștii Biroului de investigații criminale din cadrul poliției municipiului Deva s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în prezența mai multor martori, respectiv adolescenți, o minoră în varsă de 16 ani a fost agresată de către o alta de 13 ani. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de lovire și alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice”, a spus la Digi24 Carla Strujan, agent şef în cadrul IPJ Hunedoara.

„Acest incident s a întâmplat de raza muncipiului Deva, a fost identificat și locul respectiv, în luna august. În cauză se fac cercetări pentru toate persoanele implicate. Părinții vor fi audiați, cu siguranță, în stabilirea tuturor cauzelor și pentru a se lua măsurile, dacă este cazul, și împotriva acestora”, a adăugat ea.

Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare la doar o zi după ce poliția s-a sesizat într-un alt caz revoltător, al unor fete care au bătut crunt o alta, în vârstă de 13 ani, din Târgu Jiu.

digi24

loading...
Advertisements

Related posts

Agent de pază amendat pentru că nu avea asupra sa mijloace de apărare şi protecţie

Ema Roman

Răzbunarea amantei unui polițist din Iași care n-a scăpat de nevastă

Redacția

Un BMW condus de un șofer beat a zburat peste un gard și s-a înfipt într-o casă

Redacția
Încarcă...