NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Imagini inedite cu cerbi care se duelează în Pădurile Braşovului, surprinse de camerele de monitorizare (Video)

Imagini video impresionante cu un duel al cerbilor, în Pădurile Brașovului, au fost surprinse de camerele de monitorizare amplasate în mijlocul sălbăticiei.

Clipul a fost publicat de Regia Pădurilor Kronstadt, care descrie scena ca fiind una desprinsă din realitatea animalelor sălbatice. 

”Pădurile Brașovului sunt pline de viață, iar în octombrie regii sunt cerbii. Acum este luna lor: „curtează” femelele, își etalează eleganța dar și forța. În octombrie, cerbii își amintesc că în dragoste e ca în război, iar acest lucru îl fac „la propriu”. Cerbii se duelează pentru marele premiu: dreptul de împerechere”, au scris reprezentanții Regiei Pădurilor Kronstadt. 

Aceștia spun că în Pădurile Brașovului sunt aproximativ 90 de cerbi în momentul de față. 

  

”Astfel de scene au fost surprinse de camerele de monitorizate pe care le-am amplasat în pădurile Brașovului. În fondul cinegetic administrat de Regia Locală a Pădurilor Kronstadt sunt în jur de 90 de cerbi. Populația este viguroasă, pentru că există prădători, dar și pentru că avem grijă de aceste animale emblematice pentru Brașov”, se mai arată în mesajul postat pe pagina de Facebook. 

digi24

Advertisements

Related posts

Marș pentru viață, la Pașcani

Oana Cordoneanu

Cursuri de fitness-aerobic în Târgu Frumos

Redacția

ȘEDINȚĂ DE CL PASCANI: VICEPRIMAR REALES, ADIO CONVENȚII INDIVIDUALE LA APĂ ȘI RECTIFICĂRI BUGETARE (VIDEO)

Redacția
Încarcă...