NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Hoţii români de cabluri au lăsat o întreagă localitate din Italia în beznă

Un minor a fost denunţat, relatează gazetaromaneasca.com. Hoţii care tranşau cabluri electrice de înaltă tensiune în provincia Pavia au fost blocaţi şi arestaţi. Carabinierii i-au surprins pe cei patru componenţi ai bandei pe câmpurile din Cura Carpignano. Unul este un adolescent de 17 ani care a fost numai denunţat la Tribunalul pentru Minori din Milano.

  

În arest au ajuns Simi Iulian Moldovan, de 24 de ani şi Florin Gabriel Predescu, de 26 de ani.

Arestare validată, însă cu eliberare pentru Alin Pantelie Corduneanu, de 24 de ani. Toţi sunt acuzaţi de complicitate la furt de cupru. Carabinierii de la unitatea din Pavia au recuperat şapte sute de kilograme de cabluri electrice pe care banda le-a ascuns pe câmp pentru a fi luate ulterior de complici.

Carabinierii din Pavia efectuau de câteva zile controale nocturne pe câmpurile din Cura Carpignano. Au fost constatate căderi de energie şi investigatorii, având în vedere că zona rămăsese în beznă, au suspectat că era opera bandei hoţilor de cupru pentru a acţiona nederanjaţi. Enel chiar a angajat paznici pentru a controla mai bine zona în care se furau cabluri electrice.

Citește articolul integral pe Gandul.info

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Ministrul Anca Dragu: Bugetul pe 2016 cuprinde MAJORAREA PENSIILOR cu 5%

Redacția

Elicopterele Puma Naval, cele mai moderne fabricate la Braşov, sunt gata de misiune.

Redacția

Știrile ATV 21 Septembrie 2017

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site