NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Hotelurile de pe Litoral unde turiştii fac rezervări fără să ştie că sunt închise pentru renovare

La un pas de o vacanţă ratată au fost şi nişte turişti, care abia când au ajuns în Eforie Nord, au înţeles că au plătit un sejur, la un hotel închis pentru renovare. 

 

Inspectorul Pro a descoperit că proprietarul, a „uitat” să anunţe agenţiile de turism că nu va fi gata la timp, iar acestea, la rândul lor, nu s-au interesat ce se întâmplă cu această unitate de cazare. Aşadar, fiţi extrem de atenţi, unde vă faceţi rezervări. Mai mult, dacă sunteţi nemulţumiţi de condiţii, filmaţi cu telefonul mobil, tot ce vă strica vacanţă. 

Hotelul Diana, de 3 stele, se află în Eforie Nord, aproape de plajă. Aparţine celui mai mare jucător de pe litoral, THR Marea Neagră, care operează 16 hoteluri, cu peste 6 mii de locuri de cazare. Principalul acţionar este SIF Transilvania.

 Societatea a preluat de la stat, începând din anii ’90, peste 40 de hoteluri de pe litoral. Pe cele mai multe, le-a vândut. Pentru hotelul Diana, acţionarii au gândit un plan de renovare. Lucrările ar fi trebuit să fie gata la 1 iunie.

Drept urmare, hotelul a fost vândut, prin agenţii de turism, încă din ianuarie, ca fiind unul modernizat. 

 Prezentarea l-a încântat şi pe un turist care a cumpărat un sejur de 5 nopţi, de la o agenţie de turism din Piatră Neamţ. Numai că, după ce a străbătut 400 de km, de acasă până la Eforie Nord, s-a trezit în faţa unui hotel închis, aflat în plină renovare.

Articol integral pe www.stirileprotv.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

Frumuseţea care a aţâţat Iaşul interbelic. Prima Miss Moldova din istorie, studentă la Litere

Redacția

Peste 50 de bombe de artilerie, descoperite în Oradea și în Sânmartin

Redacția

Măsuri drastice în educaţie. Bătăile între elevi pot duce la demiterea profesorilor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site