RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Harta centrelor de recenzare

recensamant-2022:-de-astazi-incepe-recenzarea-pe-teren-a-populatiei-/-cum-vor-putea-fi-identificati-recenzorii

O hartă cu toate centrele de recenzare și programele de funcționare este disponibilă pe platforma recensamantromania.ro.

Autoritățile au prelungit perioada de colectare a informațiilor până la sfârșitul săptămânii și amintesc că persoanele care nu vor să participe la recensământ riscă amenzi de până la 3.000 de lei.

Însă, în iltimele zile au constatat că la centrele de recenzare s-au prezentat mulți locuitori, așa că pregătesc și o îmbunătățire a activității, a precizat preşedintele Institutului Național de Statistică, Tudorel Andrei.

Tudorel Andrei: Primăriile au venit și au creat aceste puncte fixe, urmând să analizăm și să luăm unele decizii privind îmbunătățirea recenzării la nivelul acestor puncte fixe.

  

Zilele trecute, Institutul Național de Statistică anunța că s-a ajuns la un procent de recenzare de 83% din populația estimată, cu diferențe importante de la o zonă la alta. Astfel, dacă în Botoșani sau Vrancea a fost finalizată colectarea datelor, în Bucureşti și în marile orașe procentul este scăzut.

radio romania actualitati

Related posts

Cum sunt izolaţi moldovenii sistematic de restul ţării. Cele două trenuri spre litoral au fost anulate

Redacția

Mogoșești Siret – final de curs de formare profesională, din fonduri europene

Carmen Bălăceanu

Aglomerație pe litoral în minivacanța de Sfânta Maria

Redacția
Încarcă...