NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Guvernul interimar de la Sofia pregăteşte o lege pentru adoptarea monedei euro

Guvernul interimar de la Sofia pregăteşte o lege pentru adoptarea monedei euro. Anunţul a fost făcut de către viceprim-ministrul interimar pentru gestionarea fondurilor europene, Atanas Pekanov, transmite postul național de radio, citat de Rador.

Scopul este ca propunerea să fie analizată de parlamentul cu drepturi depline. Pekanov şi-a exprimat speranţa că acest lucru se va întâmpla până la începutul anului 2023: „Există un Plan naţional adoptat pentru introducerea monedei euro, cu o dată ţintă, 1 ianuarie 2024. Continuăm să lucrăm în acest scop. Opinia cabinetului interimar este că aderarea la zona euro va aduce beneficii Bulgariei, care vor fi legate de reputaţie, imagine, beneficii din punctul de vedere al eliminării diverselor costuri de tranzacţionare, diverse costuri ale unor companii, însemnând creşterea încrederii în ţara noastră, în climatul investiţional”, a subliniat vicepremierul bulgar .

Sursa: BNR/ Rador

Citește și…

Advertisements
Advertisements
  

Disclaimer: G4Media nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri guvernamentale direct sau sub forma unor campanii de informare. Acesta este un ajutor de stat mascat care distorsionează piața de media și este inacceptabil. De asemenea, G4Media nu acceptă bani de la partidele politice în afara campaniilor electorale. Publicitatea electorală marcată ca atare este norm

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Cîţu, şedinţă pe tema pregătirii sezonului rece: „Vreau ca anul acesta să fie poate primul în care iarna nu ne ia prin surprindere. Ignoraţi situaţia politică”

Redacția

Cîţu: „Personalul din învăţământ, cel medical, cât şi cel din MAI, MApN şi sistemul public trebuie să se vaccineze, ori să se testeze”

Redacția

Klaus Iohannis: Miracolul Învierii să ne întărească în credinţă şi să primim Lumina Sfântă cu speranţă şi iubire

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site