NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Grefierii din Pașcani protestează

Grefierii din toată ţara și-au întrerupt activitatea, astăzi, între orele 10:00 – 13:00, fiind vorba de un protest spontan în faţa sediilor instanţelor sau parchetelor. Și la Pașcani s-a protestat. Grefierii au stat în fața instituției preț de o oră, în semn de solidaritate cu restul colegilor din țară.

 

“Pentru recunoaşterea, apărarea drepturilor şi intereselor categoriei profesionale a grefierilor, grefieri arhivari şi registratori, grefieri statisticieni şi grefierii documentarişti din cadrul instanţelor şi parchetelor de pe lângă acestea, întrerupem activitatea în data de 07.10.2016 între orele 10 – 13, prin protest spontan in toate oraşele din ţară, în faţa sediilor instanţelor sau parchetelor, atat grefieri de instanţe cât şi cei din cadrul parchetelor, simultan cu desfăşurarea mitingului la Bucureşti”, potrivit unui comunicat de presă al Asociaţiei Grefierilor din România remis MEDIAFAX.

Totodată, sindicaliştii invită grefierii din cadrul instanţelor şi parchetelor din toata ţara să se unească si să se ralieze protestelor din ţară pentru susţinerea Federaţiei Naţionale Sindicale Projust, care vineri, între orele 10 – 13, pichetează sediul Ministerului Justiţiei la Bucureşti.

Sursa: mediafax.ro

Advertisements

Related posts

Astăzi vom avea parte de un spectacol stelar de excepție: Ploaia de stele

Redacția

Pub La Castani – Voie bună și muzică de calitate în timpul recitalului de ieri seară (VIDEO)

Răzvan Grecu

Corala Învierea Domnului – concert de colinde la Pașcani (VIDEO)

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site