RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Grecia, lovită de cel mai puternic val de căldură din ultimii 30 de ani. Autoritățile se tem că rețelele electrice ar putea ceda

Grecia este lovită de cel mai puternic val de căldură înregistrat din 1987 și până în prezent, a atras atenția luni premierul țării, Kyriakos Mitsotakis.

Perioada caniculară a început joi în Grecia, iar vârful ar urma să fie atins luni și marți, zile în care temperaturile vor ajunge și la 45 de grade Celsius, informează HotNews, care citează France Presse.

Țara a mai fost afectată de un val de caniculă similar în 1987. Atunci, peste o mie de persoane au murit din cauza temperaturilor ridicate.

Românii aflați pe insula Rhodos au rămas fără mâncare la temperaturi de peste 37 de grade Celsius: ”A fost un haos total”

  

02 Aug, 16:27 | Știri externe

Sportiva din Belarus pe care autoritățile au încercat să o forțeze să se întoarcă în țară a primit viză umanitară din partea Poloniei

02 Aug, 16:19 | Știri externe

Un castel din secolul al XIX-lea din Scoția a fost evaluat la o liră sterlină. Ce condiții trebuie să îndeplinească potențialul viitor proprietar

02 Aug, 16:04 | Știri externe

Autoritățile din Grecia, îngrijorate de suprasolicitarea rețelei electrice

Premierul a atras atenția, după o întâlnire cu oficialii operatorului grec de distribuție a energiei electrice, Admie, că rețeaua de energie electrică ar putea avea de suferit ca urmare a creșterii consumului, pe fondul utilizării aparatelor de aer condiționat.

Acesta a dat asigurări că autoritățile „fac tot posibilul pentru a face față situației”. Totodată, premierul le recomandă cetățenilor „să își limiteze consumul (de energie electrică, n.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

„Am făcut variola maimuței”. Bloggerul de modă Maxim Sapozhnikov dezvăluie simptomele după ce a fost testat pozitiv

Redacția

VIDEO. Adolescent de 17 ani, mesaj emoționant filmat sub dărâmături, în urma cutremurului devastator din Turcia: „MOARTEA, prieteni, vine în momentul în care te aștepți mai puțin” 

Redacția

Bărbat găsit MORT în casă, după ce locatarii au simțit un „miros puternic și foarte urât”. Ce au descoperit anchetatorii despre vecinul lor

Redacția
Încarcă...